MOES – spelenderwijs de motoriek van je kind stimuleren.

Heb je ze al gespot? We hebben een nieuw merk bij De Schat van Emil: MOES.  Een lokaal merk, Belgisch zelfs, van duurzaam en educatief speelgoed – ja, dat konden we niet weerstaan.

De Rainbow Chair van MOES is het ultieme bewijs dat open - ended play grenzeloos creatief is en samengaat met multifunctionaliteit.

De missie van MOES is duidelijk: de creativiteit en de motoriek van kinderen stimuleren op een leuke, originele manier. Dat doen ze aan de hand van herkenbare figuren uit de dagelijkse leefomgeving van het kind, met als grootste inspiratiebron: de natuur. Op de verpakking staan steeds leuke voorbeelden, maar laat je kind (en jezelf) ook creatief zijn). Veel plezier ermee.

Veilig en gewoon keitof om creatief mee te spelen! 

Neem je kind mee op reis. Een reis door de natuur, een reis rond de wereld. Met de leuke items van MOES kan het allemaal. Het design is modern, maar herkenbaar.  Bovendien misstaat het in geen enkel interieur. Win-Win, zo hoeven we minder op te ruimen na het ravotten.

Alle MOES producten voldoen uiteraard aan de veiligheidsnormen en werden steeds getest vooraleer ze op de markt worden gebracht.

Uit welke stof is MOES gemaakt? 

De MOES producten zijn gemaakt uit EVA Foam. Dit is een stof die een lichte, zachte, maar tegelijk ook stevige structuur biedt. Doordat ze zo licht zijn, kunnen ze overal mee naartoe worden genomen. Het is niet meteen een duurzame stof, maar kan wel gerecycleerd worden. EVA-schuim is licht plastisch, waardoor indrukken en bijtsporen van je kind wel zichtbaar kunnen blijven.

Alle MOES producten zijn ftalaat en BPA-vrij. Bovendien zijn ze allemaal getest naar Europese normen. Door het duurzame productieproces, kunnen kleuren en vormen lichtjes verschillen per product. Je hebt dus altijd een unieke MOES in huis.

Deze leuke Circle Connect set van MOES bestaat uit 50 cirkels in 5 verschillende kleuren en staat garant voor uren speelplezier.

Met deze leuke Waterfun set van MOES die bestaat uit 6 herkenbare dieren uit de onderwaterwereld beleven kinderen de leukste avonturen in bad, douche, zwembad,... .

Zo speel je met MOES 

Alleen of samen, de artikelen van MOES zijn altijd een goed idee. Ze stimuleren de creativiteit van het kind en staan voor open einde spelen. Ideaal dus om samen, of alleen urenlang mee te spelen.

Hoe hou je de producten van MOES makkelijk proper? 

Ja, dat zijn echt, makkelijk proper te houden. Hoe doe je dat het best? Door met een vochtig doekje of een licht vochtig doekje of sponsje zachtjes over het product te wrijven.

Kan mijn kind buiten spelen met de producten van MOES? 

Zeker! Je kan buiten spelen met het speelgoed van MOES. Zet ze wel niet te lang of altijd in de felle zon, want dit kan verkleuring geven. Je kan er zelfs mee in het water spelen.

Als merk van de maand, krijg je gedurende de hele maand januari 2023 5% korting op alle MOES producten.


18 januari 2023

MOES – spelenderwijs de motoriek van je kind stimuleren.

De Top 3 Sinterklaas cadeautjes voor 2023

Sinterklaas staat voor de deur en het is tijd om na te denken over de perfecte cadeaus voor de kleintjes. We willen allemaal dat onze kinderen spelend leren en dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog lijsten we de top 3 Sinterklaascadeautjes en vertellen we je hoe je korting kan scoren.

Ontdek de Sint cadeautjes keyboard_arrow_right

Hoe maak je speelrijst voor sensorisch spel?

We gaan zelf speelrijst maken! In dit artikel ontdek je hoe je zelf gekleurde rijst kunt maken voor sensorisch spel. Het is makkelijk om zelf te doen en je kinderen hebben er urenlang speelplezier van. En dan hebben we nog niet verteld hoe goed speelrijst is voor hun ontwikkeling. Liever niet zelf aan de slag? Lees dan zeker ook verder.

18 september 2023

Naar het recept voor speelrijst keyboard_arrow_right

Ontdek de voordelen van sensorisch spel met de Schat van Emil

Maak kennis met de wondere wereld van sensorisch spel en de voordelen ervan voor de ontwikkeling van jouw kind. Sensorisch spelen is niet alleen leuk, maar ook nog een leerrijk. Onze Emil kan er zich uuuuuuuren mee bezig houden. Logisch dan ook dat we deze toppertjes met jullie willen delen.

6 augustus 2023

Meer over sensorisch spel keyboard_arrow_right

In 't echt shoppen bij De Schat van Emil

Kom jij live bij ons shoppen op zondag 26 maart en 2 april 2023? Die dagen vind je ons en onze merken bij Schuur van Tuur. Het ideale moment om jouw favoriete educatief, duurzaam of open-einde speelgoed in 't echt te ontdekken. Een unieke kans om onze webshop te ontdekken.

5 maart 2023

Lees meer keyboard_arrow_right

Ook de Sint gaat voor ecologisch!

Sint-Maarten of Sinterklaas? Wat is het verschil????

31 oktober 2022

Lees meer keyboard_arrow_right

Educatief speelgoed wat is dat?

Wat betekent educatief speelgoed? Educatief speelgoed is gemaakt om de cognitieve vaardigheden van je kind te prikkelen en te ontwikkelen.

1 oktober 2022

Lees meer keyboard_arrow_right

Ecologisch bellenblazen? Zo doe jij het!

Alle kleine beetjes helpen bij ecologisch leven. En dat geef je je kinderen al van jongs af aan mee. Ook een van de leukste spelletjes: bellenblazen. Wij testten 3 recepten voor je uit en deden dat zo ecologisch mogelijk.

27 augustus 2022

Lees meer keyboard_arrow_right

Het leukste kraamcadeau voor pasgeboren baby's en jonge mama's.

Ga je op kraambezoek of naar een babyborrel, maar heb je helemaal geen idee wat je de kleine pasgeboren baby en de jonge mama best cadeau doet? Deze kraamcadeautjes zijn leuk voor ouders én kind, bovendien zijn ze ecologisch en educatief verantwoord. Toch nog niet helemaal zeker? Dan is de cadeaubon of ons kraampakket op maat nog altijd een goed idee.

22 mei 2022

Ja, ik wil inspiratie voor een kraamcadeau keyboard_arrow_right

Samen knutselen en gezelschapsspelletjes spelen in de paasvakantie

Met deze spulletjes kan je kind zich creatief uitleven deze paasvakantie. Want zeg eens eerlijk, het weer zit ons even niet mee he.

4 april 2022

Ja, ik wil tips ontdekken! keyboard_arrow_right

Al spelend Groenten en fruit leren eten

Kiezen voor gezonde voeding begint al heel jong. Leer je kind van jongsaf aan groenten en fruit te eten door al spelenderwijs ze te laten zien. En niet enkel groenten en fruit kan je aan je kind laten zien, maar verschillende soorten voeding in het algemeen.

16 maart 2022

Meer lezen keyboard_arrow_right

Onze 5 favoriete bad- en buitenspeelgoed

Buiten spelen, met water spelen of in bad, het is altijd superfijn om al spelend te leren. Het was moeilijk kiezen wat onze favorieten zijn maar met deze stuks zal je kind zich nooit vervelen.

4 maart 2022

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x